czwartek, 16 kwietnia 2020

Naamio Fiber Force -sarjasta 
  
Tämä naamio on ravitsemuspommi hiuksillemme! Sisältää kosteuttavia, antistaattisia ja pehmentäviä aineita, jotka sulkevat hiusten kosteuden ja estävät veden haihtumista. Kuten yllä olevassa sarjassa olevassa kosmetiikassa, naamio sisältää myös keratiiniä ja magnesiumia. Lisäksi koostumus sisältää kiillettä, ts. Luonnollista mineraaliraaka-ainetta, joka saa hiukset loistamaan kauniisti. Suosittelen naamion käyttöä kerran tai kahdesti viikossa. Käytämme pestyihin ja kuivattuihin hiuksiin. On parasta levittää se huolellisesti hiuksillesi kammalla ja laittaa hiukset uima-korkin alle. 
 
Koko Schwarzkopf Fiber  force, mikä on salaisuus? 
  
Tämä on erittäin tasapainoinen sarja. Shampoo puhdistaa varovasti, mutta myös erittäin tärkeästi, vahvistaa päänahaa ja sipuleita. Hoitoaine ja naamio kosteuttavat, rakentavat uudelleen, vahvistavat, suojaavat ja estävät kosteuden menetyksiä. Kun kyse on rikkaasta hoidosta, kosmeettisesta kompressiosta vaurioituneille hiuksille, tämä sarja toimii 100%. 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....