czwartek, 16 kwietnia 2020

Fiber Force-shampoo 
Käytämme shampoota jokaisessa pesussa. Jos hiuksemme ovat vaurioituneet, tärkeintä on, että tämä kosmetiikka ei heikennä niiden kuntoa. Shampoo osallistuu vähemmän jälleenrakentamiseen, tässä naamarit ja hoitoaineet voivat tehdä enemmän. On tärkeää, että se puhdistaa ja vahvistaa päänahaa hellävaraisesti. Sanon aina, että hiusjemme kunto riippuu lähteestä, eli iholta ja sipuleista. Voimme levittää parasta kosmetiikkaa hiuksiin, mutta jos emme pidä huolta päänahasta, vaikutukset pysyvät heikoina. 
  
Fiber Force-shampoo sisältää turvallisia ja lieviä puhdistavia aineosia. Se on myös rikastettu magnesiumsitraatilla, joka vahvistaa ja tiivistää hiusten pintaa. Koostumus sisältää myös marulaöljyä, joka toimii hyvin päänahassa. Normalisoi kuivaa, hilsettyä ihoa, vahvistaa soluja, edistää verenkiertoa. Tämä öljy tunkeutuu ihoon, vahvistaa ja ravitsee sitä. Tämä on loistava ainesosa päänahan hoitoon! Hydrolysoitu keratiini suljettiin myös shampoon. Keratiini on hiusten luonnollinen rakennusaine, ja mitä pidempiä ja vahingoittuneempia hiukset ovat, sitä vähemmän on keratiiniä ja hiukset ovat alttiimpia vaurioille. On tärkeää täydentää näitä puutteita käyttämällä kosmetiikkaa keratiinin kanssa. 
 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....