czwartek, 30 kwietnia 2020


2,367 Me gusta, 25 comentarios - AshFortis Va Beach Hairstylist ...Marmoriset hiukset - marmoroidut hiukset, ts. Epäsymmetrinen väritys sateenkaaren kaikissa sävyissä; värit sekoitetaan ilman järjestystä ja niiden välillä ei ole näkyviä rajoja, joten jokainen marmoroiva väritys loppuu hieman erilaisella vaikutuksella. 
Hair color trends 2016: 11 Instagram hair color trends people ...
MARBLE HAIR 

Marmoriefekti on ollut tiedossa jo kauan. Ei välttämättä kampaaja. Aluksi sitä käytettiin vaatteiden maalaamiseen kuvitteellisilla kuvioilla. Myöhemmin hänet siirrettiin kynsien tyylitykseen, missä hän nautti suurta kiinnostusta. Vasta tänään tajusimme, että marmoriefekti voidaan saada myös hiuksiin!

Marmoriset hiukset ovat hiuksia, jotka muistuttavat konfetin kaltaisen värjäyksen vaikutusta. Siellä yhdistetään myös värin erilaiset pastellisävyt. Tämä on kuitenkin täysin erilainen menetelmä. Värivärjäys on viimeistely, joka on ainutlaatuinen jokaisessa tapauksessa. Ainutlaatuinen sateenkaaren hiusväritys. 
Marble Hair Dye Technique Is The Latest Trend To Take Over ...
Marmorivaikutuksella leikkiminen on hiukan vaikeampaa kuin esimerkiksi värikkäiden kuvioiden luominen kynsiin. Tätä varten tarvitsemme vaahtomateriaalia, nimeltään Embee Meche. Laitamme materiaalin hiusten alle, levitä vaahtoan kerros parranajovoitea, maalaa sen jälkeen kuviot värillisillä hiusväriaineilla ja peitä toisella kerroksella. Muut värjäysvaiheet ovat vakiona. 

Marmorivaikutuksella pelaaminen hiuksillasi on hieman vaikeampaa ja vaatii paljon kokemusta stylistille, joka suorittaa tämän värityksen. Oikeiden kuvioiden saavuttaminen maalilla on jo autokoulu. 
  The marble hair trend has taken over Instagram - Beauty News
Hiusten värjäys marmorikuvioilla 
  
Embee Meche -nimellä vaahtomateriaalilla, jonka laitamme hiusten alle värityksen aikana, levitetään vaahtoan kerros parranajovoitea. Seuraava askel on maalata kuviot värikkäillä, kirkkailla maaleilla. Peitä nyt kaikki hiuksesi. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....