czwartek, 16 kwietnia 2020

Color Freeze 
Värjätyt hiukset sarja. He tarvitsevat myös asianmukaista hoitoa, varsinkin jos käytämme apteekki maaleja, jotka vahingoittavat hiuksia merkittävästi. Sitten kannattaa tavoittaa erikoistunut kosmetiikka värjätyille hiuksille, joka toisaalta hoitaa väsyneitä ja vaurioituneita hiuksia ja toisaalta pidentää värin kestävyyttä. Suosittelen Schwarzkopfin tuotetta Color FreezeEnsinnäkin, valmistaja ehdotti shampoot erityyppisiä, voisit sanoa värjätyt hiusvärit - ruskea, punainen, lämmin ja kylmä blondit. Shampoilla on kyky syventää heijastuksia hiuksissa, syventää vastaavia värejä. Shampoot on suunniteltu nostamaan, syventämään ja vahvistamaan hiusten heijastuksia. Koska meitä on neljä tyyppiä, voit valita oikean värisi. Ravinteet ja naamiot ravitsevat, kosteuttavat, mutta myös pidentävät värin kestävyyttä. Voimme nauttia elävistä väreistä pidempään ja maalata hiuksiamme harvemmin. 
 
Schwarzkopf Color Freeze 

Shinning sumu hiuksiin. Se on kosmetiikka ilman huuhtelua, jota levitämme hiuksiin pesun jälkeen. Sumu vahvistaa hiuksia, mutta myös loistaa ne ja virkistää väriä. Sisältää UV-suodattimia, jotka suojaavat auringolta; värin haalistuminen ja hiusrakenteen vaurioituminen. Tämä on erittäin mukava kosmetiikka, jos haluat antaa hiuksillesi lisähoitoa ja pidentää merkittävästi värien kestävyyttä. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....