czwartek, 16 kwietnia 2020

Repair Rescue 
Sarja, joka on suunniteltu vaurioituneille, värjätyille ja heikoille hiuksille. Toisin sanoen, erittäin huonossa kunnossa olevat hiukset. Tällaiset hiukset tarvitsevat kattava ja erittäin rikas hoito, yleensä ne tarvitsevat kosteutta, ravitsemusta, jälleenrakennusta ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä, jotta ne eivät vahingoittuisi enemmän päivän aikana. Kaiken tämän tarjoaa Schwarzkopfin korjaussarja. Sisältää helposti sulavaa keratiiniä, joka täydentää hiusten rakenteellisia puutteita. Keratiini on proteiini, hiuksen rakenteen perusrakenne. Mitä enemmän paljastamme hiuksemme kosketukseen auringon kanssa, tyylistymisen kanssa, mutta mitä pidempi se on, sitä vähemmän on keratiiniä. Viallinen rakenne tekee niistä heikompia, ohuempia, alttiimpia vaurioille. Keratiinilla on kyky rakentaa hiuksia ylärakenteella, ja säännöllisellä toimituksella se voi sakeuttaa niitä ja parantaa niiden tilaa merkittävästi. Keratiinin lisäksi (käyttämästämme kosmetiikasta riippuen) kohtaamme kosteuttavia aineosia, öljyjä, jotka muodostavat kalvon, joka suojaa ja suojaa kosteuden menetykseltä. Tämä sarja uudistaa, kosteuttaa, pitää kosteuden ja suojaa vaurioilta. 
Hoito vaurioituneiden hiusten torjunnan perustana 
Vaurioituneet, paahtavat, sähköistävät, ei kovin kestävät hiukset ovat ongelmia, joita esiintyy jatkuvasti hiusfoorumeilla ja keskusteluissa. On olemassa useita kosmetiikkasarjoja, jotka on luotu hoitamaan vain heikot, vaurioituneet hiukset. Hiukset, joita ei ole ravittu riittävästi, yhdessä päivittäisten "vaikeuksien", kuten tuulen, hankausten kanssa, eivät anna meille kauniita ilmeitä. Siksi on syytä huolehtia kattavasta hoidosta. 
  
Schwarzkopf Repair Rescue, mitä sieltä löydämme? 
Sarja on tyypillisesti suunniteltu vaurioituneiden hiusten pelastamiseksi. Se toimii monilla tasoilla. Sen lisäksi, että se uudistaa hiuksia, se myös kosteuttaa, tasaa ja suojaa. Kosmetiikka on sekoitus arvokkaita ainesosia, jotka takaavat hiusten kunnon parantamisen: 
  
Hydrolysoitu keratiini. Keratiini on luonnollinen tukka. Vaurioituneilla hiuksilla on merkittäviä puutteita rakennusmateriaaleissa, minkä vuoksi on tärkeää laittaa kosmetiikka, jolla on tämä aineosa, uudistusprosessiin. Keratiinilla on korirakenne, mutta on tärkeää jättää kosmetiikka, mieluiten naamio, hiuksillesi vähintään 20 minuutiksi vähintään kerran viikossa. Sitten olemme varmoja, että keratiinihiukkaset täydentävät hiusten rakennetta. 
pantenolia. Tämä aineosa on kostutin. Kyky sitoa vettä hiuksiin ja vastaa riittävän nesteytyksen ylläpidosta. 
Cell Perfector -tekniikka. Vaikuttaa siltä, että tämä on vain monimutkainen nimi, joka ei tarkoita paljon, ja sen on tarkoitus olla markkinointipeli. No, se ei ole sellaista. Cell Perfector rakentaa uudelleen hiusten suojakerroksen ja aivokuoren tasolla rakentaa hiukset uudelleen solutasolla. Kuinka se toimii? Teknologia perustuu samaan järjestelmään kuin lipidipäällyste, joka suojaa hiusten pintaa. Siksi hiilisidokset palauttavat hiusten luonnollisen rakenteen, täydentävät vikoja ja vahvistavat jatkuvasti luonnollista suojaa. 
pH 4,0 - 5,0. Kiinnitätkö huomiota kosmetiikkasi pH-arvoon? Schwarzkopf varmisti, että Repair Rescue -sarja vastaa ihon fysiologista pH: ta, ts. Sen luonnollista reaktiota.Mitä sinun pitäisi käyttää Repair Rescue -sarjasta? 
Perushoidossa saavuta shampoo, hoitoaine ja naamio. Käytän hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen (älä ohita tätä vaihetta). Tämän ansiosta hiukset saavat systemaattisesti ravinto-, kosteus- ja suoja-arvoja, joten ne vaikuttavat merkittävästi niiden kuntoon, ja myös kampaavat paremmin. Yritä käyttää naamioita kahdesti viikossa, vaurioituneet hiukset tarvitsevat sitä! Pese hiuksesi shampooilla, kuivaa, laita naamiolle, ja on parasta käyttää uimalakia ja pitää sitä hiuksillasi vähintään 10 minuuttia (valmistajat suosittelevat yleensä muutaman minuutin ajan, mutta pidennän tätä aikaa puoli tuntia. Sitten kaikilla aineosilla on mahdollisuus tunkeutua hiusten rakenteeseen tehokkaasti). . Tämän jälkeen huuhtele viileällä vedellä. 
  
Ilmastointilaite ilman huuhtelua on myös erittäin hyödyllinen korjauspelastuslaitteen ehdotus. Käytämme sitä hoidon lopussa emmekä huuhtele. Se toimii hyvin vaurioituneille hiuksille! Ravitsevat aineosat pysyvät hiusten rakenteessa. Suoja myös heille, mikä tässä tapauksessa on erittäin välttämätöntä. 
  Jos sinulla on vinkkejä koskevia ongelmia, suosittelen nestemäisiä osia. Muista kuitenkin, että jos sinulla on erittäin vaurioituneita kärkiä, on parasta leikata ne. Tämä ratkaisu auttaa hiuksiasi, välttämään uusia vaurioita ja käyttämään nestettä estämään hajoamisen tulevaisuudessa ja rakentamaan muut kärjet uudelleen. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....