poniedziałek, 27 kwietnia 2020


Hiusten raidat 

Kiertojen tekeminen pitkille hiuksille on aikaa vievämpää kuin lyhyiden kampausten kanssa, mutta lopputulos on upea. Naiset, joiden nauhat ulottuvat hartioiden taakse, voivat värjätä vain kärjet, koko hiuksen pituuden tai vain puolet hiuksista. Jos säikeiden sävy on valittu hyvin, saat joka tapauksessa ainutlaatuisen vaikutuksen säteilevistä, auringon suudella, virkistävistä ja pörröisistä hiuksista. 
Hiusten värjäys kotona on varmasti halvempaa kuin kampaamon värjäys, mutta vaatii vähän harjoittelua. Epäpätevästi valittu maali voi aiheuttaa suunnitellulle maalille päinvastaisen vaikutuksen, minkä vuoksi vähemmän kokeneille maalille on parasta aluksi käyttää sävyjä, jotka ovat samanlaisia kuin hiusten luonnollinen väri. 

Raidat alumiinifolioon 
Alumiinifolio on suosittu tuote, jota käytetään myös hiusten värjäykseen kampaamoissa. Jos haluat erittäin pitkät hiukset, jaa ne neljään yhtä suureen osaan ja kiinnitä molemmat hiusneulalla. Värjäys aloitetaan sopivimmin pään takaa. Laita vain pala foliota hiuksen alle. Maalin levittämisen jälkeen hiuksiin taivuta folion kulmat ja siirry seuraavaan nauhaan. 

Vaihe 1 
Jaoin pitkät hiukseni neljään yhtä suureen osaan (kaksi yläreunassa, kaksi alaosassa) ja kiinnitin molemmat hiusneulalla. 
  
Vaihe II 
  

Valmistelin alumiinifolioa, leikkaan useisiin oikeanpituisiin (noin 10 cm) ja leveyteen (noin 6 cm) suorakulmioihin ja valmistelin kaksi hiusväriainetta. 
Vaihe III 
  
Levitin maaleja hiusten takaa. Valitsin nauhan (nauhan paksuus riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa heijastuksia. Mitä ohuempi nauha on, heijastukset ovat vähemmän näkyviä ja vaikutus on luonnollisempi), jonka jälkeen panin pala alumiinifolioa ja levitin koko maalin. Varmistuttuaani siitä, että maali peitti koko alumiinifoliolangan, taittoin kahtia ja sivut sisälle. 
Maalaustekniikka: 
Yhden juosteen värjäys kirkkaalla värillä. 
Jätin luonnollisten hiusten toisen sarjan. 
Värjäsin seuraavan hiukset juosteen tummalla värillä. 
Ja jälleen seuraavan nauhan jätin luonnolliset hiukset. 
Ja niin vuorostaan 
  
  
Tarkista välein 10–15 minuutin välein, kuinka maali valaisee säikeitä. Ajan kuluttua harjaan hiukseni shampoolla. Lopuksi käytin hiushoitoainetta, joka ravitsee hiuksia ja tekee niistä sileät ja pehmeät kosketukseen. 
Sitten kuivatin hiustenkuivaajan. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....