wtorek, 28 kwietnia 2020

Perus- ja täydentävät hiustenleikkaustekniikat: 
1. Sormitus: 
niin kutsuttu "suora leikkaustekniikka". Siitä tuli perusmenetelmä miesten ja naisten kampausten leikkaamisessa. Sormennuksella lyhennetään ja suoristetaan hiuksia eri pituuksilla samalla kun kampaus antaa muodon, yhdistää hiuksen ääriviivat tai muuttaa sen muotoa kokonaan. 
  
Sormituksella on kaksi tapaa: 
  
käden selkäpuolella: 
leikkaamalla kampauksen yläosia, koko kasvu samaan hiuksen pituuteen, samalla kun hallitaan aiemmin leikattujen hiusten pituutta. 
* kämmenen sisäpuolelta: 
kun leikataan ja tasoitetaan hiuksia temppeleissä, korvissa ja kaulassa, samoin kuin hiusten leikkaamiseen eri kulmista (projektio). 
  
2. Varjostus: 
Tämä on hiustenleikkaustekniikka, johon sisältyy hiusten pituuden lyhentäminen samalla kun muodostetaan asteikko. Tälle muodolle on ominaista hiusten pituuden tasainen erottelu lyhyestä pitkään. Hiusten leikkaus alkaa lyhyillä hiuksilla jäkälän rajalla (temppeleissä ja pään takana) ja lisää hiuksen pituutta kruunua kohti. 
tylppä varjostus: 
nostaa hiuksensa kampauksessa 
kynän varjostus 
tuo hiukset lähemmäksi päätä 
  
3. Ohennus 
Tämä on ohennustekniikka märille tai kuiville hiuksille yhdellä pituudella. Se sisältyy ns täydentävät tekniikat, joita käytetään perushiuksen jälkeen. 
Tämä mahdollistaa: 
- määrän väheneminen paksut hiukset 
- hiuksen muodon pehmentäminen 
  
4Epilointi 
Tämä on ohenevia hiuksia ja samanaikainen pituuserottelu. Sitä käytetään eripituisten hiusnauhojen lempeiden liitosten aikaansaamiseen, pidempien tukien tukemiseen lyhyempiä aikoja ja hiusten kevyyden lisäämiseksi. 
Kasvoissa olevat hiukset on helpompi muotoilla ja säilyttää muodon. 
  
Efilaatiotekniikat: 
  
* Liukuva vaikutus 
matala, tasainen hiuksenleikkaus, pienten hiusmäärien poistaminen säikeestä erotettuna pystysuorasta erotuksesta. 
  
Rastavarren epilointi (skaalaus): ' 
vähäisiä, nopeita liikkeitä klassisten kampaamo-saksien kärjillä tai voimakkaita liikkeitä kummankin ohennussaksen keskiosan kanssa. 
  
* Kanavan hiusleikkaus: 
sileät liukuvat liikkeet, matala hiustyyli. 
Lanka leikataan partakoneen sarvalla tai hieman avoimilla saksilla, mikä vähentää äänenvoimakkuutta ulkomuodon alueella. 
  
* Tikkaus: 
Se muistuttaa nokkaamista saksien kärjillä, jotka on käännetty ylös, nauhojen päät tikattu painoon poistamiseksi kampauksen reunasta, hiukset poistetaan myös pidetyn nauhan sisäpuolella pituuden keskellä ja jopa juuresta liiallisen hiusten määrän vähentämiseksi. 
  
* Leikkaaminen nauhojen päihin: 
siihen sisältyy pienemmän tai suuremman osan leikkaaminen saksien päistä nauhan äärireunaan: matala leikkaus tehdään nopeasti, jotta saadaan aikaan keveys reunaan: syvä leikkaus koostuu tasaisista, hitaammista saksien liikkeistä, aiheuttaa hiusten epätasaista ohenemista muodorivillä luoden liikkeen ja poiston dynamiikan paino kampauksen pohjasta. 
  
* Sakset hammas: 
työskentele saksien kärjillä, joita pidetään vinosti leikatun nauhan reunoihin nähden. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....