poniedziałek, 27 kwietnia 2020


Czy suszenie włosów je niszczy? | Twardy Orzech
Hiusten kuivaamisesta on monia teorioita. Tämän tyyppisiä laitteita kannattaa sekä vastustajia. Kuten tiedät, korkeiden lämpötilojen vaikutukset voivat vaikuttaa negatiivisesti hiusten rakenteeseen. Tämän päivän materiaalissa poistamme kaikki epäilykset ja vastaamme kysymykseen, onko parempi käyttää kuivainta vai luonnollista hiusten kuivausta. 
  
Henkilökohtaisesti en pidä kävelystä märillä hiuksilla. Kesällä se on edelleen pieni ongelma, mutta talvella en voi kuvitella, että ei kuivaa hiuksia, etenkin koska se on pitkä ja melko paksu. Tietenkin sinun on tiedettävä, kuinka kuivata hiukset oikein. 
KUIVAMAT hiukset 
Uskotaan, että kuivaus kuivaimella on haitallisempaa kuin luonnollinen kuivaus, mutta oletko varma? Tietenkin se voi aiheuttaa tietyntyyppisiä vaurioita hiusten pintaan. Kaikki riippuu mallista, joka meillä on ja voimmeko osata käyttää tätä laitetta niin, ettei hiusten kuivuminen ole mahdollista. 
  Renatos Plaukai - Photos | Facebook
Varmasti vaurioituneita hiuksia ei tule kuivata kuumalla ilmalla. Säännöllinen hoitaminen tällä tavalla ei ole hyödyllistä (ja varmasti maksimiasetusten mukaan). Aluksi näyttää siltä, että kaikki on hyvin, mutta muutaman tunnin kuluttua hiukset ovat väsyneitä, ja ajan myötä näemme kielteiset vaikutukset. Tässä tilanteessa sinun on pidettävä tauko kuivaimesta, jotta hiukset elvyttävät hiukan. 
Jos hiuksesi ovat hyvässä kunnossa, sinun ei tarvitse heittää kuivausrumpua heti. Paras ratkaisu on kompromissi ja kuivaus kuivaimella, jolla on viileä ilmavirta-toiminto päällä. Muista, että mahdollisuus ionisaatioon tai asetusten säätämiseen auttaa ylläpitämään hiusten oikean ulkonäön. Kärjet, hajottimet ja keskitystyypit puolestaan helpottavat mallintamista. 
Chaetophobia | Phobia Wiki | Fandom
Lämpösuoja-hoitoaineiden käyttö on pakollista ennen toimenpidettä. 
Kuivaimen käytön edut: 
  
- Suurempi mukavuus 
- Lyhyt kuivausaika (hyödyllinen kiireessä) 
- Mukavampi visuaalinen vaikutus 
- Kuivainten edistyneet ominaisuudet ja tekniikka tekevät hiuksista kiiltävät, sileät, juurilla kohotetut, oikealla äänenvoimakkuudella. 
Hiustenkuivaajan käytön haitat: 
  
- hiuspinnan vaurio (ulkoinen) 
- On vaikea kammata hiuksia kuivauksen jälkeen 
- Päänahan kuivumisen riski ja ajan myötä lisää tali (öljyisiä hiuksia) 
- Hetken kuluttua hiukset kuivuvat. 

LUONNOLLINEN Hiusten kuivaus 
Tällainen prosessi kestää paljon kauemmin, joten hiukset joutuvat kosketuksiin veden kanssa, ja tämä aiheuttaa tietyn hiuskerroksen hajoamisen. Tutkijat ovat jo tehneet tutkimusta aiheesta. Villit ovat sitten alttiita vaurioille, punkit ja muut mikro-organismit, proteiinikoostumus muuttuu. Tämä johtaa suurempaan haurauteen. 
  
Tämä ei ole terveellisin menetelmä. Jos hiukset ovat pitkät ja kuivaus kestää useita tunteja, on parempi valita kuivain. Ihmisillä, joilla on lyhyet hiukset (kuivaus kestää noin tunnin), tilan ei pitäisi heikentyä. 
  
Varmasti meidän ei pitäisi mennä nukkumaan märillä hiuksilla. Tämä on suurin virhe. Hiukset vaurioituvat, kasvavat hitaammin. Älä oleskele kosteiden hiusten kanssa kylpyhuoneessa (heti kylvyn jälkeen), koska liiallinen höyry pidentää kuivausaikaa. Älä myöskään hiero hiuksia pyyheliinalla (vispilä niitä), vaan paina niitä (vaivaa kevyesti) ylimääräisen veden poistamiseksi. Suositellaan mikrokuitupyyhettä, jonka ansiosta hiukset eivät turvoitu. 
  
Jotkut naiset kiitostavat tällä tavalla hiustyypistämme riippuen, väittäen, että hiukset eivät ole staattisia ja pehmeitä kosketusta varten. Kaikki riippuu heidän kunnostaan. Jos he ovat terveitä, niiden järjestelyssä ei ole ongelmia, kun taas vaurioituneet (heikot hiukset) voidaan peittää. 

On hyvä idea odottaa, kunnes hiukset kuivuvat jopa noin 75% yksinään, kuivata sitten kevyesti ja mallintaa harjalla. 
Itsekuivumisen edut: 
  
- Päänahka ei ole ärtynyt 
- Kärjet on kosteutettu kunnolla. 
  
Luonnollisen hiusten kuivauksen haitat: 
  
- Siellä on sisäisiä vaurioita 
- Hiukset eivät sovi hyvin, heikentyneet tai aaltoilevat (tämä ei koske kaikkia, pikemminkin niitä, joilla ei ole terveitä villiä) 
- Sinun on odotettava kauan, varsinkin paksuilla ja pitkillä hiuksilla 
- kampauksen tilavuus ei kasva, hiukset eivät nouse juuressa. 

Onko hiusten luonnollinen kuivaaminen terveellisempää kuin kuivaus kuivaimella? Kuivaaminen kuivaimella on hiuksillemme turvallisempaa (vähemmän haitallista), kunhan teemme sen käyttämällä viileää iskua, samalla kun pidämme oikean etäisyyden päästä (noin 20 cm). 
  
Molemmat menetelmät johtavat vaurioihin, mutta erilaisia. Sinun on pohdittava, onko vaurioitunut tai terveitä hiuksia. Jokaisella hiustyypillä on erilaisia vaatimuksia ja se palvelee niitä eri tavalla. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....