czwartek, 16 kwietnia 2020

Flamboyage, joka on luonnollinen värjäysvaikutus 
Hiusten värjäys on yksi suosituimmista palveluista, joita hoidetaan kampaamoissa. Naiset värjäävät hiukset usein ja mielellään, koska tämän hoidon ansiosta he voivat saavuttaa erilaisia vaikutuksia - muuttaa merkittävästi imagoa, korostaa hiuksen väriä tai valita vahvan, rohkean kuvan. Värjäyksellä on monia tapoja ja siten myös vaikutuksia. Tyylit ovat hallinneet useita vuodenaikoja, joiden ansiosta värjätyt hiukset saavat luonnollisen ilmeen. Sen jälkeen kun kontravaalit ovat vastakkaisia ja sävyttäneet hiuspäät ombre-muodossa, on aika täysin erilaiselle vaikutelmalle, joka antaa tekniikalle palavan. 
  Mikä on flamboyage? 
Flamboyage on innovatiivinen värjäystekniikka, jonka avulla voit saavuttaa hiuksillesi luonnollisen vaikutuksen, joka luo vaikutelman moniulotteisista väreistä. Se syntyy hiuksen vaalentamisesta tai tummenemisesta yhdellä tai kahdella sävyllä. 
  
  
Nimi on peräisin ranskan kielestä ja heijastaa täydellisesti periaatetta, johon tämä väritekniikka perustuu. Termi flamboyage yhdistää useiden sanojen merkityksen: 
flamboyant - liioittelu, mutta myös palava, kiiltävä hehku; 
flamboyer - polttaa, loistaa ja sytyttää liekki; 
liekki - liekki; 
baleyage - yksi hiusten värjäysmenetelmistä, johon sisältyy yksittäisten säikeiden värjäys. 
  
Tätä uutta tekniikkaa on käytetty salonkeissa useita vuodenaikoja, ja sen ulkonäkö on seurausta pyrkimyksestä saavuttaa hiusten värjäyksellä luonnollisimmat vaikutukset. Flamboyagea edeltäviä suosittuja värjäysmenetelmiä ovat: baleayage (ranskasta: baleyage), ombresombre ja baleyageFlamboyage, mainittujen väritekniikoiden seurauksena. 
 Flamboyage ja balayage - tekniikka ja värjäyksen vaikutukset 
  
Flamboyage ja balayage yhdistävät ajatuksen tämän tyyppisestä värjäyksestä, joka tarkoittaa yksittäisten hiusjuosteiden värjäystä. Tärkein ero on kuitenkin värjäyksen jälkeinen vaikutus, joka luodaan käyttämällä hiukan erilaisia tekniikoita. Flamboyage-tekniikalla värjätyt hiukset saavat luonnollisia heijastuksia, joiden ansiosta ne näyttävät auringon suuteilta. Tämä on mahdollista, koska perinteisistä virkaustekniikoista on luovuttu, kuten tavallisessa virkaustekniikassa, erityisten itseliimautuvien folioliuskojen hyväksi, joiden hiukset ovat kiinni yksittäisissä juosteissa kiinnitetyllä maalilla. Noin 30–40 minuutin kuluttua kostuta hiukset vain muovinauhojen poistamiseksi. Tämä tekniikka ei luo teräviä värireunoja, jotka ovat ominaisia balayagelleFlamboyage-tekniikka sisältää säikeiden epätasaisen jakautumisen koko pään yli niin, että kampaus näyttää siltä, että aurinko valaisee sitä luonnollisesti. On myös tärkeää käyttää useita samanlaisia värejä, jotta saadaan monikerros, mikä tekee hiuksista optisesti paksumpia. Tämän tekniikan toinen etu on ohjata huomio tikkereistä, joista tulee melkein näkymättömiä. Maalia ei levitetä pään yläosasta, minkä vuoksi takaisin kasvavat hiukset tunkeutuvat värjättyjen juosteiden väliin. 
Sama vaikutus - moderni balayage, jolle on tunnusomaista luonnollisuus ja keveys, voidaan saavuttaa käyttämällä kontrastitekniikkaa, jota suoritetaan Jean Louis David-salonkeissa. Tämä on osittainen väritys, jonka tarkoituksena on valaista hiukset värjäämällä kärjet ja yksittäiset juosteet. Tuloksena olevalle hiukselle on ominaista valoisa, aurinkoinen heijastus. 
Toisin kuin näyttää, värjättyjen hiusten luonnollisen vaikutuksen saavuttaminen ei ole helppoa. On ehdottomasti helpompaa luoda pään korosteita, jotka erottuvat selvästi pohjahiusvärin taustasta. Siksi nykyaikaiset värityshoito on parempi tehdä ammattimaisissa kampaamoissa kuin yksin kotona. Tarvitset tietämyksen tekniikasta ja sen taitavasta toteuttamisesta sekä tuntemusta värien yhdistämisestä. Flamboyage-hoidossa on tärkeää valita oikeat sävyt, jotta hiuksillesi saadaan luonnollisin vaikutus. 
 Kenelle on flamboyage? 
  
Tämä innovatiivinen hiusten värjäystekniikka on täydellinen jokaiselle naiselle - iästä, pituudesta ja hiusväristä riippumatta. Vaikka kaikkein näyttävinä, flamboyage-hiusväritys näyttää pitkiltä hiuksilta tummemmissa sävyissä, koska pitkät, vaaleammat juosteet, jotka luovat heijastavia heijastuksia, ovat paremmin näkyviä. Paitsi brunetit ja tummat hiukset, mutta myös blondit ja punapäät näyttävät hienoilta luonnollisilta kohokohdilta, jotka kirkastavat koko kampauksen ja antavat sille kevyyttä. 
Vuodenajasta riippuen voit mukauttaa flamboyage-tekniikan vaikutusta. Kesäkaudella on syytä vaalentaa hiuksia niin, että ne näyttävät auringon suudelmilta. Talvella voit kuitenkin syventää niiden väriä lisäämällä hieman tummempia kohokohtia. 
Flamboyage on loistava ratkaisu naisille, joilla on ohuet hiukset, koska epäsäännölliset juosteet useissa toisiinsa liittyvissä sävyissä antavat vaikutelman suuremmasta kampausmäärästä. Tämä on tälle värjäystekniikalle ominainen moniulotteisten värien vaikutus.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....