czwartek, 16 kwietnia 2020

 Schwarzkopf BC, kolme sarjaa kuiville ja vaurioituneille hiuksille 
BC Schwarzkopf -sarja koostuu kuudesta erityisesti suunnitelluista hiuslinjoista. Jokainen vastaa erilaiseen ongelmaan ja ratkaisee erityiset hiusongelmat. Tänään käsittelemme vaurioituneita, kuivia ja värjättyjä hiuksia. Jos hiuksesi tarvitsevat erityistä hoitoa, kannattaa tavoittaa yksi niistä. 
BC Moisture 
Yksi suosikkini hiussarjoistani, jos luet kirjoituksiani, se ei ole välttämättä huomannut huomiosi, että se on esiintynyt useammin kuin kerran. Tämä on erittäin kosteuttava sarja, joka on suunniteltu kuiville ja tylsille hiuksille. Varmistan, että hiukseni eivät menetä kosteutta. Sekä talvella että kesällä hiukset ovat alttiita kuivumiselle, ja huolimatta varotoimenpiteistä käytettäessä muotoilua ja kuivainta (kuten minä joka päivä), on huolehdittava riittävän kosteustason varmistamisesta. Schwarzkopf BC Moisture -sarja sisältää hyaluronihappoa, joka tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan. Se ei vain kosteuttaa, mutta myös kyky sitoa vettä ja estää kosteuden menetystä. 
Kosmetiikka sisältää myös keratiiniä, joka on hiusten luonnollinen rakennusaine, joka palauttaa rakenteensa, ja öljyt, jotka luovat hiuksille rasvattoman kalvon ja estävät kosteuden menetystä. Tämän ansiosta saamme kokonaisvaltaista hoitoa - ravitsevaa, kosteuttavaa ja ylläpitävää sopivaa kosteustasoa hiuksissa. Tämä on erittäin tärkeää, koska kosteuttavat aineet haihtuvat usein nopeasti hiuksista, niiden suojaaminen öljyisillä aineilla, jotka muodostavat kalvon eivätkä anna kosteuttajien paeta, on erittäin tärkeää. Saamme kaiken BC Moisture -kosmetiikan avulla. 
Miksi hiukset kuivuvat? 
  
Kuten tavallisesti, syyt ovat vääränlainen hoito, muotoilu, väritys ja kirkkaus. En kuitenkaan halua sinun tekevän vääriä johtopäätöksiä! Jos emme altista hiuksia näille hoidoille, meidän on silti kosteutettava niitä. Toiseksi, meidän ei tarvitse luopua muotoilusta tai värjäyksestä. Meidän on huolehdittava hiuksista kunnolla pitääksemme ne hyvässä kunnossa. 
  
Miksi Schwarzkopf BC Moisture? 
Hiusten kosteuttamiseen on monia tapoja, voimme tavoittaa kotitekoisia reseptejä tai valmiita tuotteita. Suosittelen BC Moisture -sarjaa kosteuttamiseen. Miksi? Oli syy, miksi valitsin tämän otsikon tämänpäiväiseen viestiin. Tämä sarja on todellinen kosteuttava pommi. Kosmetiikka sisältää hyaluronihappoa. Se on aine, jota esiintyy luonnossa ihmiskehossa, pääasiassa dermissä ja nivelnesteessä. Sen ominaisuus on veden sitoutuminen ihoon. Jos siinä on oikea määrä hyaluronihappoa, iho pysyy sileänä ja joustavana. Iän myötä sitä on vähemmän ja näin ryppyjä muodostuu. 
Mitä tällä on kosteuden suhteen? Hyaluronihapon ominaisuuksien ansiosta BC Moisture -sarjan kosmetiikka ylläpitää riittävästi kosteustasoa hiuksissa. On syytä mainita, että hyaluronihapolla on positiivinen vaikutus paitsi hiuksiin, mutta myös päänahkaan. Kosmetiikka sisältää myös keratiiniä, joka hiuksen luonnollisena rakennusosana palauttaa ja täydentää vikoja.
Kuinka käyttää BC Moisture -kosmetiikkaa? 
Kuten aina, ehdotan tavoittamista niin paljon kuin mahdollista, koska shampoo ja naamio olisi ihanteellinen ostaa shampoo, naamio ja hoitoaine. 
  
Pesemme pään varovasti shampoolla. Hyaluronihapon sisällön ansiosta se hoitaa paitsi hiuksemme, myös päänahan. Hapolla on vahvistavia ja kosteuttavia ominaisuuksia, vahvistaa suojaavaa estettä. Ja tiedämme, että terve ja ravittu päänahka on terve ja kaunis hiukset. 
  
Levitä jokaisen pesun jälkeen hoitoaine tai naamio, anna noin minuutin, huuhtele viileällä vedellä hiusneulan sulkemiseksi. BC Moisture hoitoaineen levittämisen jälkeen hiukset kostutetaan ja uudistetaan. Hoitoaine helpottaa myös kampausa. 
  
Olisi ihanteellista käyttää naamaria kahdesti viikossa. Kuivaa hiussi, kuivata hiukset kevyesti, laita maski ja laita suihkutulppa. Tämän ansiosta aktiiviset aineosat tunkeutuvat tehokkaammin hiusten rakenteeseen. Noin puolen tunnin kuluttua huuhtele hiukset viileällä vedellä sulkeaksesi niiden kynsinauhat. 
  
Jos käytät kuumaa muotoilua tai hiuksesi ovat erittäin huonossa kunnossa, tavoita helmiäinen kosteusvoide. Tätä kosmetiikkaa käytetään pesemisen jälkeen ilman huuhtelua kosteille hiuksille. Se on suunniteltu sulkemaan hiusten kosteutta, sillä on myös kuumuutta suojaava vaikutus, ts. Se suojaa vaurioituneita hiuksia korkeilta lämpötiloilta. 
  
Hiusten kosteuttaminen on ratkaisevan tärkeää hoidossa. Kuivat hiukset ovat aina tylsiä ja alttiimpia vaurioille. Schwarzkopin BC Moisture -sarja on huomionarvoinen paitsi kuivien hiusten hoidossa, myös normaalien hiusten hoitoon niiden ulkonäön parantamiseksi ja kuivumisen estämiseksi. 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....