czwartek, 16 kwietnia 2020

Hiusten värjäys, joka on kaiken värjäystä. 
Unelmahiusten värin saaminen säilyttäen niiden hyvä kunto vaikuttaa mahdotonta saavuttaa. Jotta siitä tulisi totta, sinun tarvitsee vain käydä ammatillisessa kampaamossa. Kokenut hiusstylistit antavat hiuksille uuden värin, mutta ylläpitävät samalla terveellistä ja kaunista ilmettä. Vaikutuksen vahvistamiseksi on syytä huolehtia oikeasta hoidosta kosmetiikan avulla värjätyille hiuksille. Se alkaa kampaamo nojatuolissa ja jatkuu omassa kotona. 
  
Henna vs ammattimainen hiusvärityskosmetiikka. 
  
Henna on yrtti, oranssinpunainen väriaine, jota saadaan puolueettoman lavson-nimisen kasvin, puolustuskyvyttömän väritöntä tai henna-penskaan nimeltä. Se on peräisin Afrikasta ja Aasiasta, minkä vuoksi se liittyy useimmiten värikkäisiin maalauksiin, jotka on tehty paikallisten ihmisten vartaloon. 
  
  
Hennan koostumuksesta ja osuudesta suhteessa muihin kosmeettisisiin aineosiin kaupan hyllyiltä löydät: 
 puolikemialliset maalit, jotka sisältävät vain pienen osan luonnollisista yrtteistä, 
100% luonnollinen väri, joka saadaan puolustuskyvyttömästä Lawonia-jauheesta, 
yrttiseokset, jotka ovat myös täysin luonnollisia. 
 Sitä vastoin ammattikäyttöön tarkoitettu kosmetiikka hiusten värjäykseen on suosittu maali, mutta myös shampoot ja värjäysvaarat. Ns. Tone-in-tone-maalit antavat hiuksille sävyn tietyllä väritasolla. Siksi ne virkistävät väriä, mutta eivät muuta sitä dramaattisesti. Yhtä usein käytetään ammattimaaleja, jotka vaaleuttavat tai tummentavat hiuksia mahdollisuuden muuttaa niiden väriä kokonaan. 
  
Hiusten värjäys - palvelutyypit kampaamoissamme. 
  
Ammattikäyttöön tarkoitettujen kosmetiikan avulla hiusten värjäykseen voidaan saavuttaa erilaisia vaikutuksia, jotka voidaan mukauttaa optimaalisesti kunkin naisen tarpeisiin. Käytetyn tuotteen tyypistä riippuen tarjoamme esimerkiksi salonkeissamme seuraavia tuotteita: esimerkiksi sävyvärimaalaukset tai värisampoon. 
 yleinen väri - antaa sinun muuttaa ulkonäköä kokonaan, koska se värjää hiukset yhdeksi valituksi väreksi, 
 2 yhdessä väri - se korostaa yksittäisten säikeiden väriä, jonka ansiosta hiukset saavat ilmeisemmän luonteen, 
 kontrasti / balayage - tämä on osittainen hiusten värjäys, 
 Flash-väritys - sisältää muutaman herkän heijastuksen, 
 väri ilman ammoniakkia - tällä menetelmällä käytetään herkää maalisävyä, joka huuhdellaan vähitellen jättäen hiukset täynnä kiiltoa, 
 värinpoisto - tämä on tummien väriaineiden poistaminen hiusten valmistelemiseksi vaaleamman maalin levittämistä varten. Värinpoisto yhdistetään aina asianmukaiseen hoitoon, koska se voi heikentää hiuksen kuntoa hieman. 
  
Ammattimainen hiusten värjäys - edut. 
  
Ammattimaisella hiusten värjäyksellä kampaamossa on monia etuja, minkä vuoksi värjäyspalvelut kiinnostavat naisia paljon. Kampaamon hiusten värjäyksen suurimmista eduista tulisi mainita: 
 värinkestävyys, koska maali ei pese hiuksista niin nopeasti kuin henna. 
 Uuden värjäyksen tarve riippuu ensisijaisesti nopeudesta, jolla hiukset kasvavat ja siellä on imukuppeja, 
 laaja värivalikoima platina vaaleasta ja tulisesta punaisesta, heikentyneiden ruskeiden ja syvän mustan välillä, 
kattavat jopa harmaat hiukset. 
  
Hennavärjäys - haitat. 
  
Henan värjäyksellä hennalla on paljon seuraajia, mutta tämä ei tarkoita, että menetelmä on täysin virheetön. On syytä huomata, että se, mikä voi tuntua joillekin miinukseksi, toisille ei välttämättä ole ongelma. Ja päinvastoin. Lisäksi kaikkia vikoja ei tarvitse ottaa huomioon peruuttamattomien, negatiivisten muutosten muodossa, mutta yleisimmin mainitut ovat: 
 ei miellyttävä yrtti tuoksu, joka voi pysyä hiuksissa useita päiviä värjäytymisen jälkeen, 
 pitkä värjäysaika, koska henna tarvitsee jopa muutaman tunnin tunkeutuakseen hyvin hiuksiin (riippuu pääasiassa säikeiden pituudesta, paksudesta ja kunnosta), 
värin huuhtelu, mikä aiheuttaa hennan likaisia vaatteita, vuodevaatteita ja jopa käsiä, kun kamilet hiuksiasi päivällä sormeillasi, ongelmia hiusten uudelleen värjäyksessä ja värin poistamisessa. Yrtteillä maalaamisen jälkeen ei ole helppoa palata edelliseen hiusväriin. 
  
Kun yritetään värjätä uudelleen kemiallisilla maaleilla, saadaan odottamattomia sävyjä, haluttu vaikutus näkyy vasta jonkin ajan kuluttua, koska jokaiseen hiusten pesuun liittyy hienovarainen värimuutos (henna huuhdellaan vähitellen hiuksista), mutta monille ihmisille se voi olla etu, koska väri ei muutu radikaalisti, 
 huono värivalikoima. Hennaan perustuvien yrttimaalien väreistä emme löydä vaaleita sävyjä. 
  
Hoito värjätyille hiuksille. 
Jopa luonnollinen yrttihenna voi kuivata hiukset hellävaraisesti, etenkin värjäyksen jälkeisinä päivinä, joten päivittäisen hoidon perustana tulisi olla värjättyjen hiusten kosmetiikka, esimerkiksi shampoo, naamio ja huuhtelematon voide, joita on saatavana ammattimaisissa kampaamoissa Jean Louis David. takuu terveille ja kiiltäville hiuksille. Lisäksi Colour Therapy -sarjan kosmetiikan käyttö ei vain suojaa säikeitä vaurioilta, vaan tuo esiin myös uuden värin syvyyden ja suojaa pigmenttiä liialliselta huuhteluilta ja haalistumiselta. Tämän ansiosta voit nauttia unelmiesi hiusten värjäysvaikutuksista pitkään. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....