poniedziałek, 27 kwietnia 2020

Kuinka tehdä kiharoita tai taidetta taivuttaa hiuksia 

Kuinka kehrätä hiuksiasi 
- Levitä shampoinnin jälkeen volyloiva vaahto hiuksiin. 
- Ennen kuin käytät kiharraa, kuivaa hiukset kuivaimella. 
- Erota hiuslanka pään yläosasta, levitä siihen suojaava tuote ja kelaa se kiharassa. Odota muutama sekunti ennen hiusten purkamista laitteesta. 
- Toista tämä jäljellä oleville juosteille. 
- Voit kiharttaa kiharat hiukan pidikkeillä niiden muodon säilyttämiseksi. 
- Varmista, että hiuksesi ovat kuivia, ennen kuin poistat pidikkeet. Ravista hiuksia ripustamalla pääsi alas. Voit myös muotoilla kiharat sormella. 
- Jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta ja rypistää sitä hiukan, käytä harjaa. 

- Korjaa lopuksi tyylitys kiiltävällä lakalla tai vain kiinnityslakalla. 
Jos haluat käpristää hiuksia vain päistä, käämitä ne vain kiharassa korvan tasolle. 
  
Jos haluat luoda erittäin energisen tyylin, voit kääriä eripaksuisia säikeitä tai käyttää halkaisijaltaan erilaisia teloja. Jos amput niitä eri suuntiin, saat taiteellisen häiriön vaikutuksen. 
Jos pidät parempana ulkonäköä, kääri nauhat yhteen suuntaan (sisäänpäin tai ulos), kun käpristit hiuksiasi. 
Hiusten kiharointi suoristimella 
Tämä menetelmä voi herättää epäilyksiä ja yllättää monia naisia, mutta yhtä suuri joukko on innovatiivisten ratkaisujen harrastajia, jotka käyttävät sitä kauniiden ja nopeiden kiharoiden saamiseksi. 
Hiusten suojaamisprosessi korkealta lämpötilalta näyttää samalta kuin käyristä käyttäessäsi - lämpösuojaus on välttämätöntä. Hiusten käämityksen helpottamiseksi suoristimessa aloita hiusten alaosista ja siirry sitten yläosaan, jotta jo käntyneet kiharat eivät vahingoitu. 
  
Kun erotat nauhoja kiertämällä hiuksia suoristimella, sinun tulee noudattaa sääntöä, että mitä paksumpi, sitä löysämpi kiharat ovat. Pienille kiharoille tuulen ohuet hiukset. Kierrä suoristimia akselisi ympäri liikkuen hitaasti alaspäin. Hiusten suoristimen kiertäminen on yhtä nopea tapa kaareuttaa hiuksiasi tällä kierteillä. Se vaatii vain enemmän harjoittelua, joka tulee ajan myötä. 
Kuvagalleriassa esittelemme inspiroivia kuuluisuuksien kampauksia. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen

  Visuaalinen diagnostiikka. Kasvojen lukemisen oppiminen   Päätyyppejä on seitsemän, ja niiden nimet eri lähteissä voivat vaihdella hieman....